Vrede

Vrede er en sekundær følelse, som opstår, når vi bliver udsat for potentiel fare. Det er en helt normal og forståelig reaktion. Vrede er en måde at beskytte sig selv på.

For at forstå vrede endnu bedre, er det vigtigt at forstå, at vrede også er en måde at beskytte sig selv mod andre følelser, der gør ondt. Derudover udskilles adrenalin i blodet, når vi bliver vrede, og kroppen bliver urolig og energisk. Derfor kan følelsen være svær at kontrollere.

Vrede kan behandles med terapi!

Vreden må ikke styre dig. Vrede kan være skyld i uhensigtsmæssig adfærd – det kender de fleste af os. Men når vreden styrer dig, og du igen og igen må undskylde overfor dine nærmeste, er det tid at få forløsning – én gang for alle.

Du kan lære at styre og kontrollere vreden, så den ikke styrer og kontrollerer dig.

Hvis uforløst vrede fylder meget i dig, er det yderst vigtigt, at kende den primære følelse – altså den følelse, der kommer før vreden.

Den primære følelse kommer ofte fra:

  • Ensomhed
  • Ked-af-det-hed
  • Følelsen af ikke at slå til
  • At blive afvist
  • Angst

Hvis du går med uforløst vrede, kan jeg arbejde sammen med dig for at finde den primære følelse. Så kan vejen ud af vreden begynde.

Du tænker måske, at du kun mærker vrede og ingen andre følelser. Det er meget forståeligt. Men jeg kan hjælpe dig. Du kan føle dig tryg, imens du arbejder dig sikkert ud af vreden til glæde for dig og dine nærmeste.

Gennem behandlingen vil du opleve, at du får en indre ro og en forståelse for, hvorfor du i første omgang blev overmandet af vreden, og hvorfor du skal slippe den. Når du har indset og mærket dette, vil du opleve en følelse af frihed.

Jeg tilbyder en nænsom og grundig terapeutisk behandling over ca. 4 sessioner á 2 timers varighed – én time med terapi og én time med hypnoterapi – som en gang får dig til at slippe din uforløste vrede.

Læs hvad andre klienter siger om deres terapiforløb her.

Kontakt for at booke en tid

Vrede kan behandles med terapi MindingMe

Skal jeg kontakte dig ?
Udfyld felterne, så kontakter jeg dig