Male Edge Penisforlænger

Jeg har endnu ikke fundet en penisforlænger på markedet jeg rigtig har kunnet gå fuldt og helt ind for
– Indtil nu

Male Edge penisforlænger kan alene eller, kombineret med terapi også hjælpe dig af med dit rejsningsproblem.

Normalt skriver jeg ikke om produkter som disse… og det trods det faktum, at jeg ganske ofte bliver kontaktet af producenter der ønsker at jeg skal sælge deres produkter. Og ja, jeg har også mænd i klinikken der efterspørger dem. Men nu er der nyt.

For dette her produkt kan faktisk noget, som vil kunne gøre enhver mand glad, og hvis du gerne vil have forklaringen på, hvordan dette kan lade sig gøre, så læs videre:!

Male-Edge har lavet noget, jeg syntes kunne minde om et kinder æg – nemlig denne skønne finurlige ting.

Hvorfor kalder jeg Male Extenderen for et kinder æg? Fordi den kan tre ting:

  • Den gør penis længere
  • Den gør penis bredere i omkreds
  • Den hjælper til en længere og hårdere rejsning pga. celledelingen som sætter gang i blodomløbet.

Og det er netop celledelingen der gør dette ”værktøj” til en fantastisk og unik løsning for mænd, som gerne vil have en større og mere holdbar penis.

Male Edge fungerer på den måde, at den forsigtigt trækker i penis lidt ad gangen (du justerer selv).

Når vævet i penis bliver strækket, begynder cellerne at dele sig, derved bliver der flere af dem og det betyder så, at penis vokser. 

I denne proces sker der samtidig det, at blodomløbet bliver aktiveret og derved vil du opleve at du (igen) kan få en både længere og hårdere rejsning.

Så hvis du kan leve med, og har lyst til, at din penis bliver længere og får en bredere omkreds, så er der altså her et enestående redskab til, at få den rejsning du ønsker. 

Male Edge penisforlænger alene og/eller kombineret med terapi, kan hjælpe dig af med dit rejsningsproblem.

Historien bag Male Edge Penisforlænger

Oprindelig blev den designet i 1995 som medicinsk udstyr til at helbrede Peyronie (en ubehagelig skævhed i penis) og her opdagede man, at den havde en sideeffekt -nemlig, at penis blev større ved korrekt brug.

Det hele startede med Jes-Extender, senere lavede samme firma Male Extender, som er præcis lige så effektiv, men nemmere at være med på prismæssigt – du ser penisforlængeren på billedet ovenover.

Hvem kan bruge Male Edge?
Male Edge kan bruges af alle der gerne vil have en større penis, mere omkreds samt stærkere rejsning.
Det anbefales at du er over 18 år, da din krop helst selv skal have lov til at vokse sig færdig inden du begynder med Male Edge.

Bemærk: Jo mindre penis des større resultater.

OBS: Din penis skal være min. 4 cm i udstrakt tilstand for at kunne bruge Male Edge.

FAQ med ofte stillede spørgsmål:

I boksen følger alt med, som du skal bruge, for at komme i gang og følger du det anbefalede skema, vil du opleve gode resultater. Som alt andet kræver det, at du bruger den, hvis den skal virke. Du kan sagtens bruge den i løbet af dagen, hvis du ikke har et alt for fysisk job. Det er også en mulighed at bruge den når du sover, dog er der risiko for at den falder af, hvis du har tendens til at sove uroligt. Får du rejsning mens du har den på, tager du den blot af og sætter den på igen, når din rejsning er faldet.

Ja, alt hvad du vil. Du kan selvfølgelig ikke have sex med Male Edge på, men i perioden kan du sagtens.

Nej, det er ikke en mulighed. Når du bruger Male Edge deler cellerne sig i penis. På den måde bliver der flere celler, hvilket ikke vil forsvinde igen, efter endt brug.

Nej – det kan føles en smule ubehageligt i starten, men det går hurtigt over.

Ikke rigtig. Dog skal man ikke være den utålmodige type, for det tager altså lidt tid at opnå det ønskede resultat. Husk: Jo mindre penis er til at begynde med, jo større resultater.

Ja sagtens. Du vil også temmelig sikkert opleve, at din penis retter sig en del mere ud.

Male Edge er opfundet af en dansk læge, bliver produceret i Danmark og solgt i hele verden med fantastiske resultater. Tænk hvis der fandtes noget tilsvarende for kvinder, så tror jeg de fleste af os ville sove med en sådan hver nat, for at få større bryster.

Male Edge koster 1.150kr.

HUSK: Hvis du bruger Male Edge præcis som der står i anvisningen og ikke opnår resultater, så får du alle dine penge retur x 2 – det lover producenten!

Male Edge anbefales af læger i hele verden og virkningen er klinisk bevist.

Penis vokser i gennemsnit 30% efter 3-6 måneder, herefter helt op til 80%.

Denne Male Edge Extra kommer med ekstra udstyr, i forhold til Basic udgaven, som jeg har valgt ikke at forhandle.

Du er altid velkommen til at kontakte mig!