Udtalelser fra klienter

At indse, at noget i os må ændre sig, er ikke altid det nemmeste, vi ignorerer ofte de signaler vores krop sender os og fortsætter med at leve vores travle liv med tanken om, at det er meget normalt, at føle et indre pres.

Klient-udtalelser MindingMe

Skal jeg kontakte dig ?
Udfyld felterne, så kontakter jeg dig

Parterapi

Couples therapy

We found Tine when our relationship was in a serious crisis.

Tine was able to notice and describe the destructive dynamics between us already at the first consultation.
She gave us a lot of support and compassion so we were able to see our behaviors from a safe distance and get enough strengths to work on our relationship.

After a few sessions, we look hopeful at our future together.

Parterapi

Min kæreste og jeg besluttede os for at tage kontakt til Tine efter nogle år med meget udmattende kommunikationsproblemer.


Jeg ville virkelig ønske, vi havde gjort det noget før.


For intet andet har hjulpet os lige så meget som de samtaler, vi har haft med Tine og de refleksioner, hun har tændt i os.


Tine formår på en meget afvæbnende og afslappet måde at få os begge til at føle os forstået og accepteret og samtidigt forstå hinanden på måder, som vi aldrig har gjort før, og som vi bestemt ikke gør i de voldsomme øjeblikke, hvor vi skændes.


Det har gjort underværker i vores forhold. En samtale med Tine føles ikke som en parterapeut-samtale, nærmere som en snak med en nærtstående, der vil én det bedste.


Jeg vil virkelig anbefale ethvert par, som ønsker at forstå deres partner, på et dybere niveau, at række ud til Tine – vi har i hvert fald været lykkelige for det.

Johan, 29.

Parterapi

Kære Tine,

Vi har i et stykke tid haft lyst til at skrive til dig og fortælle dig, hvordan vi oplevede vores parterapi hos dig.

Peter og jeg har gået en del i parterapi uden nogen synderlig forandring i vores parforhold. Så startede vi hos dig og allerede efter første gang, kunne vi mærke at det var et match.

Som sagt har vi oplevet mange forskellige parterapeuter, men ingen som dig (og det er virkelig et kompliment). Ingen af os følte os udenfor, som har været et af problemerne hos de andre vi har gået hos.

Og så blev det så tydeligt for os hvad vores “problemer” opstod af – og det, kære Tine har gjort hele forskellen.

Vi elsker tanken om det trygge rum og frygt-rummet mellem os, det bruger vi meget og husker at minde os selv og hinanden på det.

Vi anbefaler dig til alle der måtte have brug for parterapi.

Stor tak fra
Peter 42 og Alice 39

Parterapi

Vi købte en pakke med 4 gange hos dig og det var det hele værd.

Vi har gået i parterapi før, men oplevede der, at vi egentlig bare sad og skændtes over de samme ting som vi gjorde derhjemme og så prikkede terapeuten til os engang i mellem.

Hos dig var det helt anderledes.

Det var så rart at du tog rollen som leder og at du ikke var “bange” for at stoppe os, men i stedet få os på rette vej og få os til at se dét som er vigtigt – nemlig vores mønstre, og give os redskaber til at ændre selvsamme.

Det har gjort en verden til forskel for os og har virkelig åbnet øjnene op for vores udviklingsområder og gjort os begge til bedre udgaver af os selv.

Vi har forstået at fokus skal være et helt andet sted end hvad vi tidligere troede og det er faktisk blevet sjovt at være os som par – især når vi er uenige, for nu er det ikke farligt længere for os, nærmest tværtimod. (Vi har købt en pakke mere og spredt tidspunkterne over en længere periode så vi fortsat kan udvikle os sammen).

Det skal også nævnes at vores børn har nydt stor glæde af vores “arbejde” hos dig, dynamikken i vores familie har ændret sig markant takket være dig og din professionelle tilgang til parterapi. Vi er dig dybt taknemmelige og anbefaler ethvert par at komme til dig hvis de skulle have brug for det.

Kærlig hilsen

Ulrik 45 og Lisa 43

EksamensAngst

Da jeg første gang kom hos Tine havde jeg en forventning om, at jeg kunne blive hjulpet lidt på vej i forhold til en eksamensangst.

Jeg var utrolig skeptisk over for hypnosen, men Tine er dygtig til at indlede med samtaler inden hypnosen og finde ud af hvad sagens kerne er, og på hendes helt særlige respektfulde måde at spørge ind til fortiden og nutiden, uden at virke dømmende.

Gennem samtalerne gik det op for mig, at det i virkeligheden handlede om alt andet end eksamensangst og det var lidt af en mundfuld at kigge indad.

Jeg indså, at personer i mit liv havde så stor effekt på mit “lykkelige jeg” i livet og jeg hele tiden tog den beslutning der gjorde andre glade frem for mig selv.

Efter 5 sessioner hos Tine føles det som om, at jeg har fået en mere positiv indstilling tilbage til livet fordi jeg har brudt med et adfærdsmønster, som har været indgroet i 30 år og førhen været definitionen af mig.

Sessionerne hos Tine har også været mærkbar for min samlever, som selv er blevet nysgerrig på, at afprøve hypnose, da han har oplevet den positive forandring i mig efter hypnosen!

Forløbet har været enormt positivt for mit liv og det har rykket mit selvværd og selvtillid til et sted, hvor jeg selv er tilfreds, hviler mere i mig selv og ikke mindst er mere tro mod mig selv og mine ønsker for fremtiden.

Jeg har de varmeste anbefalinger til Tine og MindingMe.

Bianca 30 år

Angst

Jeg er SÅ lettet – 3 år med angst er pist borte – det var 3 opslidende år og gid jeg havde haft Tine & hypnose for 2 år og 364 dage siden i mit liv!

Jeg husker angsten – men jeg føler den ikke længere…selv når jeg frygter at det stikker af igen – husker jeg kun hvad var og nuet fortsætter upåvirket!

Tine har med stor omsorg guidet mig fra snørklede afveje – tilbage…

Essensen må være at jeg er hel igen og for det er dybt taknemmelig.


Emme

Angst og depression

Jeg vil gerne takke dig for et dejligt forløb med masser af omsorg og redskaber for hvordan man skal takle nogle halv svære situationer i fremtiden.

Jeg kom hos Tine pga. Angst & depression, som jeg har kæmpet imod i mange år efterhånden. Jeg var lidt skeptisk til at starte med da jeg har prøvet så meget andet uden den store hjælp, men hos Tine har jeg fået tildelt mig nogle redskaber til at ha bedre styr på mine stress-symptomer som sker i diverse usammenhængende situationer, desværre.

De sessioner jeg havde med Tine var utroligt rare. Vi snakkede selvfølgelig, men lavede også mere praktiske ting såsom hvor du lavede hypnose på mig, hvor vi arbejdede med mit indre og ikke mindst mit ubevidste sind. Disse træninger har jeg taget til mig, så jeg i fremtiden selv praktisere dem, men bare derhjemme istedet for.

Jeg var hos Tine ca 5 gange, og alle gangene var lige behagelige. Jeg har stadig lidt angst og depression, men har det lettere ved at få mig selv ned i gear, da jeg har teknikker til at hjælpe mig på vej, på grund af Tine.

Tine har også hjulpet mig med at skrue ned for min angst medicin fra to piller til en pille uden nogle ubehageligheder udover dem jeg i forvejen kender til.

Jeg er hende meget taknemlig og ønsker hende alt muligt held og lykke både i livet og med Mindingme.

Jeg kan kun anbefale Tine med de bedste ord, for hun er ligeså dygtig som hun er behagelig og rar.

Mladen 28 år

Depression

“Kære Tine,
Jeg er simpelthen nødt til at skrive til dig.
Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst havde så godt som jeg har det nu.
Din hjælp har været guld værd for mig. Jeg forstår stadig ikke hvordan du gør.

Du ser jo ting som ingen andre ser.


Du høre hvad jeg siger på en helt anden måde end andre nogensinde har gjort.
Den trykken for mit bryst som jeg har haft i jeg ved ikke hvor lang tid er forsvundet.


Jeg er ikke ked af det længere – slet ikke overhovedet. Jeg syntes stadig det var mærkeligt at komme tilbage til min fødsel, og det er helt ubegribeligt at det hele startede der, men efter den session hvor vi gik tilbage til min fødsel har jeg været lettet.


Jeg vil lige fortælle dig her til slut at jeg er fuldstændig fri for medicin nu, jeg gider ikke tage det længere og når jeg alligevel var trappet så langt ned mens jeg gik hos dig, så kan jeg lige så godt stoppe helt, så det har jeg gjort.
Nu ser verden helt anderledes ud og jeg glæder mig til at leve, sådan rigtig leve, efter så lang tid at have levet i en bobbel.


Det kan godt være det har kostet lidt penge (også flere end jeg egentlig havde råd til (troede jeg i alt fald til at starte med) men det har været ALLE pengene værd.


Jeg føler mig simpelthen så fri og glad.


Jeg er dig dybt taknemmelig.

Kh anonym

Sex og pornoafhængig:

Må indrømme jeg var en smule skeptisk og en lille smule nervøs over at skulle i hypnose første gang.
Men jeg må erkende, at det har været det bedste forløb man har kunne forestille sig. Tine har været yderst kompetent og skabt en forbindelse, et roligt sted hvor jeg har kunne give mig hen og give slip på tanker og følelser.

1. session var afslappet og informationsgivende, hvor vi kom rundt omkring mine ønsker og behov, såvel som hvad der rent faktisk skulle ske i selve hypnosen.

2. session var FANTASTISK! Igen blev denne session indledt med dialog om tanker og oplevelser fra sidst og i selve hypnosen, fik jeg lagt nogle tanker og følelser ned i min underbevidsthed, der gjorde at jeg gik helt “glad i låget” derfra.

Fik opnået en rolighed, et selvværd, et andet syn på min fantasi, mig selv, min hverdag og en ny lyst til mig og min partner (sex generelt).
Disse ting har jeg stadig, nu her flere måneder efter… har faktisk opdaget nye sider af mig selv ?

3. session var kraftfuld og meget følelsesladt. Tine fik skabt et roligt, rundt og blødt rum i hypnosen hvor en person fra min hverdag eller fortid kunne dukke op.

 

Tre personer tonede frem, men det blev min far der “satte sig” i stolen/rummet med mig og efter en meget følelsesladt og kraftfuld “samtale”, fik jeg tilgivet min far og sagt farvel til ham.

Det skal siges at min far er død, jeg nåede ikke at sige ordentligt farvel til ham og at jeg de sidste 3 år har været rasende på ham, fordi han forlod familien fra den ene dag til den anden og bedrog min mor.

Fik slået, grædt, tilgivet og sagt farvel på en god måde, der efterfølgende har givet mig luft omkring “min far”, og raseriet er forladt med en større forståelse for, hvorfor han gjorde som han gjorde og var som han var.

4. session var mere rolig. I hypnosen fik vi arbejdet med mine følelser overfor mine døtre og specielt min ældste datter, som jeg var utrolig ked af det over, hver gang jeg skulle forlade/afleverer hende efter break-up’et med ex kæresten.

I denne hypnose arbejdede vi også med selvhypnose hvor jeg fik nogle mantra med mig, der styrker følelserne overfor pigerne. Så pigerne for mig hver i sær, i dejlige omgivelser hvor de hyggede sig. Her fik jeg en lyst til at støtte dem og smile til dem.

Det har efterfølgende gjort, at jeg er langt mere villig til at hjælpe min ex kæreste, med eksempelvis lån af bil, hjælp mv. der kan give pigerne lidt ekstra luft og overskud i hverdagen.

5. session… glæder mig ?

Kan varmt anbefale Tine som hypnotisør, sexolog og terapeut, til alle der måtte have en eller anden form for lille særhed, men ønsker at gøre noget ved det, fordi det måske har taget lidt overhånd.

Kærlig Hilsen
S. Den glade i låget, der nu er blevet smask forelsket i sin nye hverdag, sin nye kærlighed og nye lyster ?

Henrik 29 år

Forvirret/nedtrykt

Tine er en fantastisk terapeut/hypnoterapeut. Hun er skarp, velformuleret og humoristisk.
Samtidig formår hun at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor man kan slappe helt af og være tro mod processen.

Der er intet mystisk eller hokus pokus over Tines hypnose – Det er faktisk ganske afslappende, og på mig har det virket over al forventning. Jeg har hver gang forladt Tines klinik, men en følelse af stører helhed og alignment med mig selv.

Jeg kan derfor kun give Tine de bedste anbefalinger, ikke kun i forhold til hypnoterapi, men bestemt også samtaleterapi.

Mvh
Lasse

Frygt for ikke at slå til

“Mine besøg hos Tine tog udgangspunkt i min frygt for ikke at slå til i mit professionelle virke.

Tine har tacklet mig med varme og vakt tillid og har sidenhen forholdt sig kritisk til min opfattelse af mig selv og verden og stillet kritiske spørgsmål til det, jeg gør. Det har været hårdt og lærerigt.

Jeg har lært en del om mig selv og menneskers adfærd under pres generelt.

Tine har hjulpet mig til at få styr på den problematik, jeg kom med, og jeg føler også, at det har rykket på flere andre punkter.

Jeg sender min bedste anbefaling. Tine er virkelig dygtig til sit arbejde.”

Kh Tina

Angst

Kære Tine

tusind tak for alt, det har betydet utroligt meget for mig.
At 4 hypnose skulle hjælpe mig havde jeg aldrig troet.
Hverken piller eller andre ting har virket.. jeg glæder mig utroligt meget til turen til Roskilde og jeg ved det bliver godt, fordi det er mig der har kontrollen og det er mig bestemmer hvordan jeg skal have det ☺️

Billy 28 år

Selvværd

Tine er omsorgsfuld og utrolig behagelig. Hun er også god til at prikke til de ting, som mange andre ikke får øje på, og som kan være lidt svære at sluge i starten. Men det er det, der skal til, hvis du vil udvikle dig. Derfor giver terapi hos Tine en god variation og der er rigtig mulighed for at du kan arbejde med dig selv. Tine er utrolig dygtig og hvis du har brug for en at tale med eller lyst til at prøve hypnose kan jeg varmt anbefale hende ?

Caroline 25 år

Selvværd

“Gennem mit forløb fik jeg hjælp til at se anderledes på min dagligdag, ved at fokuseres på mig selv, og ikke altid forsøge at tilfredsstille andres behov. Dette blev gjort gennem samtale, selvrefleksion, øvelser og indblik i rigtig mange gode værktøjer – alt sammen noget jeg bruger dagligt for at få, mere selvtillid, være mere selvsikker, og fokusere på de rigtige områder.
 
Jeg lærte at sætte mere pris på mig selv, og ikke underminere mine egne evner. Jeg har specielt haft stor glæde af forløbet i forhold til mit arbejde, hvor jeg både selv har følt en udvikling, men også har fået meget positiv feedback fra kollegaer uden, at de har kendt til mit fokus. Specielt dette har givet mig blod på tanden til at arbejde videre for senere høste frugterne af de frø der nu er blev sået.
 
Jeg lærte også, hvordan jeg har haft forventninger til, hvad andre skulle gøre, for at jeg selv følte mig dygtig og værdsat. Jeg fandt ud af at netop dette har være en stor udfordring for mig, og at det i realiteten stammede fra min opvækst. Ved at få sat fokus på dette, har jeg haft nemmere ved at arbejde med dette og fokusere på de rigtige emner, med de rigtige perroner.
 
Jeg har været rigtig glad for mit forløb, og det har virkelig hjulpet mig med at starte min udviklingsrejse på både det professionelle og personlige plan – en rejse der kun lige er begyndt!”


mvh
Tobias

Tiks

Jeg er mega taknemmelig for alt hvad du har gjort for mig Tine.

Du har bragt mig dybt ind i min fortid og fået mig til at se mig selv inde fra og oven fra og har forandret min opfattelse af hvad jeg kan og vil og, hvad jeg vil acceptere fra mine omgivelser!

Jeg er ikke fuldstændig fri af tiks, men du har hjulpet mig til en bevidsthed om at jeg kan håndtere det meste, når jeg er mig selv bevidst og står fast ved mig selv og mine holdninger!

Kæmpe hilsen og stor taknemmelighed

 

Hilsen fra Søren